I dag ble det stekt torskefilet med hjemmelaget ertestuing og kokte gulrøtter, salt og pepper. Prosjekt "spise-minst-1-fiskemiddag-i-uka" går jo meget problemfritt
Inspirasjonen til denne vanvittig smakfulle og lettvinte fiskemiddagen fikk jeg av et bilde jeg så på Instagram som Smalhans, en restaurant i Oslo, hadde lagt ut
En smakfull fiskemiddag. En smakfull fiskemiddag. 4 personer500 g fersk torsk eller annen fisk1 purreløk2 gulerøtter og eventuelt andre grønnsaker som man ønsker2 bokser kokosmelk1 stykke ingefær rundt 1-2 cm1 ts gurkemeie1-2 ss saltPepperDenne retten kan man enten lage i ovnen eller i en gryte. 500 g fersk torsk eller annen fisk
Fiskemiddag uten poteter eller ris går helt fint, bare man bruker litt ekstra grønnsaker. Ca 700 gr torskefilet (fersk eller frossen)2 brokkoli 1 gul løk3 fedd hvitløk6 gulerøtter2 røde paprikaLitt olivenoljeMeierismørSalt og pepperSlik gjør du. Ca 700 gr torskefilet