Fiskegratengmed makaroni er en kjær gammel rett som de fleste husker fra barndommen ♥. Fiskegratengen kan du forberede dagen før du steker den og oppbevare den i kjøleskapet til den
Hjemmelaget fiskegrateng er absolutt å foretrekke fremfor de man kjøper. Denne enkle klassiske fiskegratengen er super for store og små, og ikke er det vanskelig heller
Ta kjelen med sausen av platen og rør inn de to eggeplommene. Oppskrift. Skjær fisk i mindre terninger og legg over grønnsakene, krydre godt med hvitløkspulver, muskat, salt og pepper
Ta kjelen med sausen av platen og rør inn de to eggeplommene. Skjær fisk i mindre terninger og legg over grønnsakene, krydre godt med hvitløkspulver, salt og pepper
Du bestemmer selv hva slags hvit fisk du vil bruke, men jeg pleier å bruke torsk. Fiskegrateng er en rett jeg ikke lager så ofte, men som jeg er veldig glad i
Skjær torsk i mindre terninger og ha i formen med litt salt, pepper og muskat, grovhakk purreløk over, deretter makaroni, ha over søtpotetmosen, og dekk det hele med ost
Bruk gjerne litt av fiskekrafta til å spe med også. Jeg bruker mer egg enn den opprinnelige oppskrifta, for egg inneholder mye protein og det er jo kroppens byggestener
Kok opp/pisk melk med maisenna, muskat, salt og pepper. Jeg fulgte den vanlige oppskriften min fra boka, men la til spinat og brokkoli for vitaminer og en flott farge