I dag kommer jeg med oppskrift på en skikkelig god fiskegrateng. MEN det er jo egentlig veldig, veldig godt når det er laget med en porsjon omtanke og kjærlighet
Bland alle ingredienser sammen i en ildfast form (unntatt eggehviter og griljermel), pisk sammen eggehvitene så det blir helt stivt, vend dette forsiktig inn i gratengen
Skjær torsk i mindre terninger og ha i formen med litt salt, pepper og muskat, grovhakk purreløk over, deretter makaroni, ha over søtpotetmosen, og dekk det hele med ost
Kok makaroni etter anvisningen på pakken. Man kan putte masse grønnsaker oppi denne, den er god å fryse og man kan uten mer jobb lage mat så man har til to dager
Stiv pisk eggehviten. Hjemmelaget fiskegrateng. Serverte med poteter og raspet gulerøtter. 1/2 boks philadelphia ost (jeg brukte den med gressløk). 75 g makaroni (kokt). 4 eggeplommer røres inn i sausen (en og en). 75 g makaroni
Kok makaroni etter anvisningen på pakken. For andre fiskegratengoppskrifter, prøv ut fiskegratengmed fenikkel og tomatsaus eller fiskgrateng med spinat og eggesmør
Skjær torsk i mindre terninger og ha i formen med litt salt, pepper og muskat, grovhakk purreløk over, deretter makaroni, hell over suppen, og dekk det hele med ost
Tilbehøret trenger ikke stivelse (potet-ris-pasta), da det er makaroni i gratengen allerede. Tomatsalat med rødløk, agurk og hjertesalat passer veldig godt til fiskegrateng