Fiskegratengmedlaks, brokkoli og gulrøtter. Her er endelig fiskegratengen dere har spurt etter. Han mente det ville vært så mye bedre med lasagne eller noe annet godt
Hvis du har rester av kokt fisk, det være seg hvit eller rød fisk, bør du lage fiskegrateng. Smelt smøret i kjele, rør inn hvetemelet og spe med litt og litt melk mens du rører kraftig
Kok opp/pisk melk med maisenna, muskat, salt og pepper. Den fikk også sin hedersplass i svenske Body denne måneden der jeg sto for matinspirasjon med fisk
Kok opp/pisk melk med maisenna, muskat, salt og pepper. Her om dagen fikk jeg så lyst på fiskegratengen min, tror det må være en av favorittene mine – er jo ikke uten grunn at den fikk sin hedersplass i Sunnere & sterkere
Fyll den med alt mulig av grønnsaker, pølser, fisk osv. Lovet dere oppskriften på denne, og jeg må bare si tusen takk for god oppskrift suntoggodt♥ Det kan vel ikke bli enklere å få i barna våre fisk enn å lage en slik grateng som dette selv om både Max og Leo er glad i laks på tallerkenen
Deilig fiskegratengmedlaks og fullkornspasta. Krydre laksenmed sitronpepper og salt. Server umiddelbart med de ovnsbakte hvitløkspotetbåtene og en klatt lettrømme på siden
Deilig fiskegratengmedlaks og fullkornspasta. Smakene på dette lammelåret er en forandring fra den andre oppskriften jeg har på klassisk, langtidsstekt lammelår med rosemarin, timian og rotgrønnsaker
Fiskegratengen er satt til mandag. Laks i ovn. Fiskegrateng. litt fullkornsmakaroni (til fiskegrateng). Ca 800 gram laksefilet. 3 liter kyllingbuljong (enten egenlaget, ferdigkjøpt, eller 3 l vann med 6 kyllingbuljongterninger). 4 ss mel (hvetemel, speltmel, fibramel, til fiskegrateng). Ca 800 gram laksefilet. 10 cherrytomater 3 liter kyllingbuljong (enten egenlaget, ferdigkjøpt, eller 3 l vann med 6 kyllingbuljongterninger). 2 boks hermetiske tomater, ca 400 gram litt fullkornsmakaroni (til fiskegrateng). 4 ss mel (hvetemel, speltmel, fibramel, til fiskegrateng)
Deilig fiskegratengmedlaks og fullkornspasta. Selv nå når vi går inn i julehøytiden og det blir mye hygge og god mat fremover, er det hverdager innimellom hvor det kan være greit med noen idéer til hva man kan spise