Velkjent og god fiskegrateng. Server gjerne med ekstra grønnsaker, poteter og smeltet smør. Bland brødkrummen sammen med revet parmesan og litt urtesalt
Fiskegrateng er ofte noe man enten liker veldig godt, eller har et dårlig forhold til. Denne gangen har jeg laget en versjon uten mel, og med en mer rocka smak av harissa
Ta kjelen med sausen av platen og rør inn de to eggeplommene. Skjær fisk i mindre terninger og legg over grønnsakene, krydre godt med hvitløkspulver, muskat, salt og pepper
Ta kjelen med sausen av platen og rør inn de to eggeplommene. Skjær fisk i mindre terninger og legg over grønnsakene, krydre godt med hvitløkspulver, salt og pepper
Bland fisk, makaroni og grønnsaker i sausen og ha det i en ildfast form. Du trenger ikke bruke kveite om du har annen fisk du heller vil bruke, men kveiten gjør fiskegratengen litt annerledes- Jeg har også toppet den med panko og parmesan i stedet for annen revet ost, det vil jeg anbefale at du prøver, det er faktisk mye bedre
I tillegg er det fint med litt kokte poteter ved siden av. Alle liker fiskegrateng. Jeg begynner først med å sakte varme melken opp til like under kokepunktet
Denne fiskegratengen eller fiskeformen med hvit fisk, chili, og masse deilige grønnsaker ble en kjempegod smaksopplevelse, dessverre ble ikke bildene så fine, jeg får prøve å ta bedre bilder neste gang
Grunnen til at jeg ikke er med på slikt er rett og slett en kombinasjon av at jeg ikke føler jeg passer helt inn, er dårlig på å mingle, men også at det ikke har passet fordi jeg har vært hjemme med små barn