Frem fra glemselen og det danskene kaller "mormormat", men jammen smaker det utrolig godt meddisse små sprø tartelettene fylt med små fiskeboller, asparges og nydelighvitsaus
Det er faktisk noe av det beste jeg vet, men det må være gode ferske fiskeboller, god hvitsausmed muskat og terteskjell - og mednydelig norske reker - dette er bare herlig
Har spistindisk gryte ( erstattet kyllingenmed masse blomkål og potet iterninger), spist taco medbønnestuingistedet for kjøttdeig ( oppskrift kommer senere), fiskebollerihvitsaus, og i går lagde jeg favorittsuppami på bare grønt
Kan skjære fiskefileterimindrebiter, dele løken, måle opp ingredienser, forme fiskeboller og fiskekakermed skje, hjelpe tilmed å steke dem på pannen og røre ihvitsaus
Passer også ypperligtil å sette en spiss på den veldig norske retten fiskebollerihvitsaus. Hvitløk er en selvfølge iaioli, skordalia, rouille, pesto, tzatziki og flere andre sauser og diper