Legg fisken i en smurt ildfast form. Har også innført at vi skal prøve å spise fisk minst en gang i uka, sidenvi er på langt nær flinke nok til å spise fisk
Legg fenikelen i bunnen av forma og potetene lagvis over. Jeg fulgte oppskriften på det området, men hos meg tilsatte jeg finsnittet fenikkel sammen med potetene fra starten av
Smør en ildfast form og legg skiver av squash og tomater i formen. Skjær torsken i serveringsstykker, tomat og squash i skiver, purre i ringer og brokkoli i små buketter
Strø tomat og chorizo over fisken, og fullfør med litt mer olivenolje. Skjær tomatene i to. Skal du ha potet som tilbehør kan denne skjæres i skiver og legges i formen og bakes med fisken
Månetørket (eller soltørket) tomat. Opprinnelig inneholdt den poteter, noe jeg har droppet. Etter mye fet julemat, og kanskje mye kjøtt, er det godt med en fiskemiddag
Jeg har brukt to ildfaste former som får plass i stekeovnen samtidig, har du ikke to slike former så bruk en stor form og lag plass til fisken i samme form som grønnsakene
Gulløyepotetene og de deilige grønnsakene passer godt til denne Provenceinspirerte fiskeretten. Fiskeutvalget i kjedenes fiskedisker er egentlig et sorgens kapitel
Denne kan du servere som en egen rett eller som tilbehør til kjøtt og fisk av alle slag, stekt bacon, karbonader, pølser, kjøttsaus, spekemat, stekt fisk m