Masse tips og oppskirfter pågrillmat og tilbehør skal eg selfølgelig dele framover, dagens oppskrift på fylte tomater passer som tilbehør til både kjøtt og fisk, grilla eller ikkje
Men skal vi leve berekraftig, og til og med flotte oss med å spise kjøt og fisk, så må vi faktisk også vere innstilte på å spise dei mindre populære delane av råvarene
Fisk, Grillmat og tilbehør, Middag, Salat, Sunt og godt. (Eller legg laksen pågrillen). Server laksen med en stor porsjon salat på siden og litt sennepsdressing
Både kylling, oksekjøtt, svinekjøtt, fisk og ulike former for pølse brukes her. Påkulegriller så legger man ned ei aluminiums form i midten, legger kull på hver side, fyller forma med en eller annen væske, for smakstilsetning og for å holde temp, nede
Fiskpågrillen er veldig godt og lettvint. Ha på salt, pepper og ønsket krydder. Paprika, chili, selleri, blomkål, broccoli, rødløk, purreløk, hvitløk, gulrot, squash og aubergine er noe av det som kan kombineres medfisken, i tillegg til forskjellige krydder og oljer