Bruker du fiskerester for å gi smak til basen, så er det OK, men tenk på at alt skal moses med mixer, så skinn og ben og annet vi ikke vil spise må ut før du bruker stavmixeren
Rens saltet av fisken, ringle over litt olivenolje og legg i et ovnsfast fat. Jeg skred til verket utstyrt med flott villfanget atlanterhavstorsk fra fiskedisken til Meny Røa, (som må være en av Norges beste)
Tilsett så fisken delt i terninger og la dette trekke i ca fem minutterHa i rensede reker/krepsehaler rett før serveringServér med godt brød og en dæsj creme fraiche
Jeg brukte laks og torsk, men det er en smakssak, du kan bruke den fisken du liker best. En mettende og god suppe er en fantastisk gjestemat, her kan du forberede og lage maten nesten ferdig i god tid før gjestene kommer og kanskje får du mulighet til å sitte med bena høyt og slappe av en stund før gjestene ankommer
Da har jeg i fisken(ørretog torsk) og når de begynner å bli ferdig trukne, har jeg i haneskjellene. Ha i gulrøtter i den form du ønsker og kok opp, når gulrøttene begynner å bli møre, skru ned varmen
Det finnes så mange gode fiskesupperog det er bare å glede seg for dette er en av dem. Pynt med hakket persille en dæsj creme fraishe og server med hvitløksbrød eller annet godt brød
Kraften er perfekt til skalldyrsuppe, saus til fisk etc. Hønsekraft er en billig og god allrounder som er anvendelig til utrolig mye, okse-, lamme-, fiske- og skalldyrkraft er også greit å ha