Jeg har aldri brukt den til fisk, men det skulle ikke forundre med om det og ble godt. Jeg liker denne varianten bedre enn den som kommer som en tykk fløtesaus med poteter i og litt ost i sausen
Rester av ferdig utvanna klippfiskog fløterester fra helga i sammen med økologiskepoteter fra Oppistua Øye og løk så har vi ingrediensene klare for denne enkle klippfiskgryta
Brukes ofte til fløtegratinertepoteterogså. Jeg elsker dessuten mat hvor alt skal i en panne, deilige smaker som blander seg, ingen røring og styr over kasseroller, det er bare å sette i ovnen og vente på at den kommer ut klar til servering
Jeg serverte med fløtegratinertepoteter, rosèpeppersaus og grønnsaker. Skjær ei lomme i kjøttet, legg i skiver av brie, litt soltørka tomat og revne basilikumblader
Så klart, som de fleste nordmenn vokste jeg opp med kjøttstykket eller fisken som referansepunkt for middagen – alt det andre var liksom sånt som bare måtte med for å fylle tallerkenen og ikke verdig særlig ettertanke
Har en søtlig smak, og er helt fantastisk til både kjøtt ogfisk. Legg på fat, og server med evt fløtegratinertepoteter, grønnsaker og hjemmelaget hvitløksbaguetter
passer godt til grillet kylling, biff eller lam, retten passer også godt til fisk. Av ulike årsaker så har jeg havnet på det Koreanske kjøkken for tiden, og nå har jeg altså prøvd meg på Kimchi,
Om du har unger som ikke er så begeistret for fisk, er dette kanskje en løsning. fløtegratinertepoteter, hvor en gjerne bare har fløten rett oppå potetene, så bør en koke fløten litt først her, fordi steinbit blir mye fortere ferdig
Det har begynt å bli ørlite lysere og lengre dager, og det gleder jeg meg stort over. Her kommer noe tips hva du kan ha til middag, noen av innlegge er fra et dypdykk i arkivet, og alle bildene er ikke like fine
Fisk, det hæler jeg bare ikke smaken av da det kommer rett opp igjen. Det må være taco, og biff med fløtegratinerte potet, med bernesaus, blomkål, og sopp og selvfølgelig hvitløks baguetter ♥