Kutt fiskeniterninger og legg på toppen. Kutt grønnsakene i små biter og fordel de ifolier. Jeg lager to pakker om viikke har potet ved siden av, og tre hvisvi har poteter ved siden av
Legg et stykke aluminiumsfolie over fisken de første fem minuttene, deretter fjerner du folien. Særligviss man havner idiskusjon med mennesker, som har fått det for seg at de ikkelikerfisk og særligikke kokt torsk
Hold grønnsakene varme i Crock-Pot kjelen, på innstilling KEEP WARM og fisken under aluminiumsfolie. Jeg har laget mange retter med kjøtt og kyllingi Crock-Pot, men ikke så mye fisk
I Honduras marinerer man fiskenilime, hvitløk, salt og pepper og griller den hel. Dette måltidet smakte bare helt himmelsk og ble en spennende smakskombinasjon av hvitløk, søt og varm ananas og zesty lime
Tilsett vannet, fordel smøret over fisken og dekk formen med aluminiumsfolie. Skjær torskeniserveringsstykker, tomat og squash iskiver, purre iringer og brokkolii små buketter