Passer perfekt som tilbehørtil supper og salater, eller sammen med deilig pålegg ♥ Kan fint fryses. Her kommer oppskrift på enkle, fiberrike "rundstykker" tilsatt mager kesam for saftighet og for litt ekstra proteiner
Flere med glutenintolleranse reagerer fint på emmer, grunnet kornsortens lave innhold av gluten. I går laget jeg noen deiligeøkologiske emmer- og spelt stykker, jeg laget dem som brytebrødi en langpanne, og brøt av stykker som jeg serverte til grønnsakssuppe
Ha brytebrødet over på rist og la det avkjøles, kan faktiskfintspises varmt også. Dette brødet er dessuten fint å fryse, jeg har som regel servert det sammen med suppe tilmiddagen og det er en perfekt kombinasjon
Brytebrødet er fint å fryse. En enklere måte å bake frokostrundstykker på enn å stå og rulle, her knar du likesågodt hele deigen utover ilangpannen, deler opp med en kniv eller pizzahjul, og brekker bitene fra hverandre når brytebrødet er helt kaldt
Du kan helt fint bruke lettmelk eller annen variantidisse gode brytebrødene. Til denne oppskriften på brytebrød trenger du litenlangpanne eller en rund form
La brytebrødet avkjøles på rist, eller du kan fint nyte det varmt. Men brød må man uansett ha og skal du ut på tur i sommer, eller på stranda eller om du skal grille er dette brytebrødet perfekt som tilbehør
Du kan fint bruke rester av melk, lettfløte, rømme eller kesam, gjerne blandet med vann. Trilltil boller og sett dem tett inntil hverandre på stekebrett eller ilangpanne