Dampende ferske fine runstykker med deilig stekeskorpe og solsikkekjerner på toppen. Utrolig digg burger, men brødene var så gode, at jeg bare måtte prøve dem som vanlige rundstykker også
Dessuten går det kjempefort å tine dem opp. Disse rundstykkene er supre som tilbehør til suppe eller på tapasbordet, men litt for små til å kunne kalles frokostrundstykker
Ønsker du finerundstykker følger du orginal oppskriften til flinke Spiselandslaget. Jeg kom over en fristende oppskrift på rundstykker som passet perfekt for Snikgjest
God morgen, fine mennesker. Virkelig en super løsning om du ønsker digge rundstykkeruten å streve. Jeg hadde ufattelig lyst på ferske rundstykker til frokost, men kunne ikke tillate meg å bruke tid på å bake når jeg burde hatt hodet langt ned i bøkene
Et tips for å få runde rundstykker, er å holde hånden som et buet tak over deigbiten og trill rundt. Deigen deler du i 20 like store biter, og former bitene til finerundstykker
De blir litt tette nederst, men luftige og fine allikevel. Om du trenger ferske rundstykker og ikke helt har tid til heving, eller om du må unngå gjær, så anbefaler jeg disse
Jeg liker at rundstykkene ser litt rustikk ut og gjør ikke noe mer med de etter de er skjært opp, om du vil ha runde finerundstykker bruk godt med mel på hendene for å forme de rund
Dette er eltefrie rundstykker som nesten lager seg selv, men bare nesten selvsagt. Dette trenger du til 10-12 rundstykker. Rundstykkene er fine å fryse og når du har tint dem kan du varme dem litt i ovnen noen minutter på 150 grader