Dessuten går det kjempefort å tine dem opp. De er supergode og det er lett å spise altfor mange. Disse rundstykkene er supre som tilbehør til suppe eller på tapasbordet, men litt for små til å kunne kalles frokostrundstykker
Et tips for å få runde rundstykker, er å holde hånden som et buet tak over deigbiten og trill rundt. Elt inn litt og litt av melet til du får en glatt og smidig deig
Jeg liker at rundstykkene ser litt rustikk ut og gjør ikke noe mer med de etter de er skjært opp, om du vil ha runde finerundstykker bruk godt med mel på hendene for å forme de rund
Den nye brødmiksen har som sagt blitt en favoritt hos meg, og det kommer av den fine konsistensen og den nøytrale smaken som gjør at den kan brukes til flere ting
Sikkert fine å fryse også, men det har jeg ikke prøvd ennå. Nå har du to valg - dypp den ene siden i potetmel oglegg den på bakepapirkledd stekebrett med den melete siden opp - eller - ikke dypp den i potetmel, bare dryss potetmel over med en tesil, da drysser det ikke så mye mel av dem når de er stekte