Fine rundstykker med tørrgjær på 200 grader oppskrifter

Fine rundstykker med kulturmelk:)

Fine rundstykker med kulturmelk:)

Skjær i passelige biter (vei om du vil) og rull til rundstykker som du setter brett kledd med bakepapir, pg pensler med pisket egg
Fine rundstykker.

Fine rundstykker.

Nystekte rundstykker, gjerne bare med smør , eller god ost eller syltetøy, er kjempegodt. Som med annen gjærbakst er det best å fryse disse straks de er avkjølte og så heller ta opp og tine det som trengs, da smaker de ferske hver gang
Fine rundstykker

Fine rundstykker

Dampende ferske fine runstykker med deilig stekeskorpe og solsikkekjerner toppen. Det ble flotte, finbakte rundstykkermed god stekeskorpe

Fine rundstykker

Pensle med sammenpisket egg og srø valmuefrø. Dette er oppskrift mine finerundstykker som vi gjerne lager til både hverdag og fest
RUNDSTYKKER

RUNDSTYKKER

Deilige rundstykker som også er fine å bryte biter av og spise til supper eller gryteretter. Store og deilige rundstykker - crispi utenpå og myke som bomull inni
SEMMELN, RUNDSTYKKER SOM I WIEN

SEMMELN, RUNDSTYKKER SOM I WIEN

Det er bare å beklage, men dette er første gang jeg har laget semmeln, derfor er de ikke så fine. -) Så skal de settes til heving med undersiden opp og så snus før steking og pensles med vann
Grove rundstykker til suppen senere i uken

Grove rundstykker til suppen senere i uken

Jeg brukte bare en spiseskje til å ta passe porsjon fra bollen, formet den innsiden av bollen etter å ha dupper skjeen med mel for deretter å legge de i muffinsformer
Grove rundstykker

Grove rundstykker

nesten samme oppskrift som ga enda saftigere og finerundstykker. Trill så avlange rundstykker og legg de ett stekebrett med bakepapir
Eltefrie rundstykker med oliven og urtemix

Eltefrie rundstykker med oliven og urtemix

Jeg liker at rundstykkene ser litt rustikk ut og gjør ikke noe mer med de etter de er skjært opp, om du vil ha runde finerundstykker bruk godt med mel hendene for å forme de rund

Enkle rundstykker

Hvis du vil ha dem med skolen er de veldig fine å fryse, for så å ta dem opp morgenen før du drar
Rundstykker med mange frø

Rundstykker med mange frø

Deigen rører jeg sammen kvelden og lar den stå og heve til neste dag. Dette er eltefrie rundstykker som nesten lager seg selv, men bare nesten selvsagt
RUNDSTYKKER - TANGZHONGSTYLE

RUNDSTYKKER - TANGZHONGSTYLE

Kna bollene litt igjen og form dem til fine runde boller som settes i kakeform, enten en liten rund eller en firkantet
Eltefrie grove rundstykker

Eltefrie grove rundstykker

Vil du, kan du rulle fine jevne rundstykker, men jeg synes det er så enkelt bare å rulle en lang pølse, del opp i biter med deigskrapen og settes bitene et bakepapirkledd stekebrettet til etterheving
Havrebrød

Havrebrød

Frøene kan selvfølgelig brukes hele også, men malte frø er fine til å gi en grovbrødtekstur til glutenfrie brød