Nystekte rundstykker, gjerne bare med smør på, eller god ost eller syltetøy, er kjempegodt. Som med annen gjærbakst er det best å fryse disse straks de er avkjølte og så heller ta opp og tine det som trengs, da smaker de ferske hver gang
Deilige rundstykker som også er fine å bryte biter av og spise til supper eller gryteretter. Store og deilige rundstykker - crispi utenpå og myke som bomull inni
Det er bare å beklage, men dette er første gang jeg har laget semmeln, derfor er de ikke så fine. -) Så skal de settes til heving med undersiden opp og så snus før steking og pensles med vann
Jeg brukte bare en spiseskje til å ta passe porsjon fra bollen, formet den på innsiden av bollen etter å ha dupper skjeen med mel for deretter å legge de i muffinsformer
Jeg liker at rundstykkene ser litt rustikk ut og gjør ikke noe mer med de etter de er skjært opp, om du vil ha runde finerundstykker bruk godt med mel på hendene for å forme de rund
Deigen rører jeg sammen på kvelden og lar den stå og heve til neste dag. Dette er eltefrie rundstykker som nesten lager seg selv, men bare nesten selvsagt
Vil du, kan du rulle fine jevne rundstykker, men jeg synes det er så enkelt bare å rulle en lang pølse, del opp i biter med deigskrapen og settes bitene på et bakepapirkledd stekebrettet til etterheving