Nystekte rundstykker, gjerne bare med smør på, eller god ost eller syltetøy, er kjempegodt. Som med annen gjærbakst er det best å fryse disse straks de er avkjølte og så heller ta opp og tine det som trengs, da smaker de ferske hver gang
Nyt dine fine lyse glutenfrie rundstykkermed ditt favorittpålegg. Oppskriften kan med små grep endres slik at den kan brukes til boller, hamburgerbrød eller varieres med ulike fyll
Ønsker du finerundstykker følger du orginal oppskriften til flinke Spiselandslaget. Jeg endret oppskriften ved å gjøre rundstykkene sunnere med mer fullkorn og frø
Til slutt må eg takke for mange fine tilbakemeldingar på innlegget i går. Men av og til kosar eg meg ekstra, og tek meg tid til å starte dagen med nysteikte rundstykker
Ved å ta utgangspunkt i en oppskrift på finerundstykker, bytte ut deler av melet med grovt, tilsette litt havregryn og proteinpulver og bytte ut sukkeret med sukrin, får du mye sunnere rundstykker
Oppskriften fant jeg på Elin sin fine blogg, og orginalen er funnet i en utgave av Hjemmet. Tilsett linfrø, sesamfrø og solsikkefrø i hurtigmikser sammen med eplejuice og kjør i ett minutt
Det finemed mandelmel er at det holder en god og mett leeenge, og det merket jeg med disse rundstykkene at jeg ble mett fort og metthetsfølelsen sitter lenge i kroppen
Kjempe fine bilder. Alfa omega for at eg skal spise ei typisk brødmåltid, vanligvis fordrar eg ikkje brød/rundstykker/scones - men dei få typane eg liker må smake skikkelig og vere sprø