Ha mel, salt og tørrgjær i en bolle. I dag vil jeg dele oppskriften på hjemmebakte finehorn med dere. Jeg er liker veldig godt å bake horn og å ta med til niste på skolen
Gjør dette noen ganger, før du legger deigen på et kjøkkenklede som er godt melet - skjøten ned, fordi når brødet hvelves oppi gryta kommer skjøten opp - det er den fine skorpen det
Snurrene er fine å fryse, og samme oppskrift kan også brukes til fylte horn. Løs opp gjæren i væsken hvis du bruker fersk gjær, eller bland inn i melet om du bruker tørrgjær
Lyse og fine på oversiden, men. Forrige helg skulle jeg bruke opp litt melk som nærmet seg utløpsdato, og valget falt på pizzasnurrer og horn med ost og skinke
De ble gyldne og fine og smaken ble helt fortreffelig, både med og uten kanel. tørrgjær. En rask risting på hjernevingene resulterte i eplekake, siden det var det jeg rakk, men tanken om å lage eplehorn ble til