Legg et ark med filodeig på bordet. 500 g filodeig. Tilsett honningen og kok i ytterlige 5 min. 500 g filodeig. 10 min Tilsett honningen og kok i ytterlige
Siste to min, tilsett sitron saft. Baklava er Tyrkias mest kjente dessert. * Jeg var ikke flink til å dytte innover de første tre, derfor er det forskjell men den har ikke så mye å si for smaken
Kutt eventuelt til foliodeigen med en saks hvis den er for stor til den ildfaste formen du bruker. Når baklavaen er jevnt gyllenbrun kan du ta den ut av ovnen og avkjøle den på rist
Baklava Yufkasi- filodeig. Finn en liten skål og legg ett eller to lag filodeig i bunn. For de av dere som kjenner til desserten» Is suprise», så er denne retten også en «suprise»
For å lage baklava, så trenger man filodeig, og dette får man kjøpt i tyrkiske butikker. Nå skal man legge inn mange lag med filodeig, og HVERT LAG skal smøres med smelta smør
Legg et ark med filodeig i langpannen. Bruk en skarp kniv og skjær opp kaken opp i firkanter (skjær nesten helt til bunnen av langpannen, men ikke helt)