God morgen,. Med grønnsaker levert fra Kolonihagen og en handletur på Bondens marked og Ultra i helgen har jeg satt sammen et økologisk festmåltid med norske råvarer
Bland sammen ost, smør og hakkede nøtter. Skjær en "lomme" inn i den tykkeste delen av kyllingbrystet. Dytt osteblandingen inn i lommen og klem det jevnt utover
Sunn og smakfull byggrynsalat. Leter du etter noe lekkert å servere ved siden av grillmaten. Byggrynssalat med Gullbygg middagsbygg er det perfekte grill-tilbehør
Jeg må innrømme at jeg hadde ingen ideer om hva «Benløse fugler» er og hadde vel ikke hatt det heller før jeg kom over «Prinsessenes Kokebok» av svenske «Jenny Åkerstrøm» hos mitt lokale favoritt-antikvariat
Denne retten er like lett å lage til mange, så den passer godt som festmat. Ovnsbakt klippfisk, kremet erterstuing, asparges, mandelpotet og tomatsalsa
I Norge blir spekemat ofte brukt til festmat - og serveres ofte til jul selvfølgelig, men også som. MATMERK og Matbloggsentralen inviterer til utfordring med FENALÅR som tema
And passer utmerket som festmat på for eksempel nyttårsaften som en variasjon til kalkun eller til en romantisk middag (her er også andebryst en god idé)
oktober 2014 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar Biff Wellington er festmat. Biff Wellington, Gordon Ramsay, middag 2014 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar Biff Wellington er festmat