Fersktkjøttogsuppe er nydelig husmannskost,. Ved andre servering skal kjøttet skal skjæres i skiver og serveres med en sursøt løksaus, som også lages på suppekraften, grønnsaker fra suppen -og kokte poteter selvfølgelig
Ferskt hjemmebakt brød til. Her er en rødløk, litt hvitløk, sellerirot (jeg kjøpte uhorvelige mengder da jeg lagde suppa til Arne og Arne, og sellerirot er godt i nesten alle supper)
Men vi måtte jo ha noe godt og spise, og da falt valget på gulasj suppe, og jeg som har en plan om å spise litt ut av fryseren, og der lå det jo en pakke fårikålkjøtt
Du kan også spare masse tid ved å for eksempel forberede (kutte opp) ingrediensene til matrettene du ønsker å lage fremover, som for eksempel grønnsakene i denne herlige ertesuppe
Stek kjøttdeigog poteter i mindre biter i en stekepanne sammen med litt salt og pepper. Mos alt sammen med en stavmikser, tilsett vann, salt og pepper og la suppen putre et par minutter