Fersktkjøttogsuppe er nydelig husmannskost,. Ved andre servering skal kjøttet skal skjæres i skiver og serveres med en sursøt løksaus, som også lages på suppekraften, grønnsaker fra suppen -og kokte poteter selvfølgelig
Suppen jeg tenker på heter ferskkjøttogsuppemed sur/søt løksaus. Trøstemat på sitt besteDet som er grunnleggende er å ha kjøttkraft fra storfekjøttog ben
Neste omgang, server kjøtt delt i skiver med grønnsaker, kokte poteter ogløksaus. Sur-søt løksaus. Fersksuppe er typisk søndagsmiddag hos mamma, så det var på tide og prøve selv
Med andre ord så er tiden inne for en runde medFerskkjøttmed sur søt saus ogsuppe. Server suppemed grønnsaker først i måltidet, neste omgang server kjøtt delt i skiver med grønnsaker, kokte poteter
Denne gangen snakker jeg om den retten som heter "Fersktkjøtt, suppeog sursøt løksaus". Jeg liker store kjøttbiter servert på tallerken med potetene, sursøt saus oggrønnsakssuppe i en tallerken ved siden av