Fermentert oppskrifter

Nydelig fermentert ketchup

Nydelig fermentert ketchup

Full av inspirasjon dro jeg hjem og googlet oppskrifter på fermentert ketchup og strandet på denne egenkomponerte varianten som ble til ut fra det jeg hadde tilgjengelig og med fokus på de smakene jeg liker skal være mest fremtredende i ketchup
Fermentert rødløk

Fermentert rødløk

lacto-fermentert mat er dette noe av det enkleste du kan starte med. akkurat den samme som jeg bruker for enkle fermenterte grønnsaker
Fermentert ketchup

Fermentert ketchup

1 dl myse fra andre fermenterte grønnsaker eller youghurt som du lar renne av seg i et kaffefilter. 1 dl myse fra andre fermenterte grønnsaker eller youghurt som du lar renne av seg i et kaffefilter
Hvordan fermentere kål - sauerkraut

Hvordan fermentere kål - sauerkraut

Ønsker du å komme i gang med fermentering, er kål en av de. enkleste grønnsakene å begynne med, fordi kål inneholder naturlige
Fermentert majones

Fermentert majones

Men det var jo før jeg prøvde meg på lacto-fermentert majones. Jeg må først være ærlig og si at jeg har aldri vært en stor majones fan
FERMENTERTE TOMATER

FERMENTERTE TOMATER

Først ut var fermenterte tomater eller melkesyregjæret om du vil. FERMENTERTE TOMATER. 19. 10. 2015 kl. 06. 24 i
Min fermenterte yogadrikk

Min fermenterte yogadrikk

Jeg lovet en av mine gode instagram-følgere å dele oppskrift på min fermenterte mandeldrikk som jeg stadig vender tilbake til
Fermenterte egg

Fermenterte egg

Fermenterte egg (Pickled eggs). surkål eller andre fermenterte grønnsaker. surkål eller andre fermenterte grønnsaker
Fermentert hvitløkspuré

Fermentert hvitløkspuré

For tiden eksperimenterer jeg mye med fermentert mat i alle varianter, både fordi jeg synes det er gøy, og i håp om å bygge opp igjen en god og sunn tarmflora og på sikt blir kvitt hele IBS-problemet
Fermentert ketsjup

Fermentert ketsjup

Jeg vil tippe at dette er kanskje det letteste innen fermentert mat du kan lage, så om du ikke har tatt fatt på fermentering enda, prøv denne enkle oppskriften på fermentert ketsjup