Jeg har testet litt tomatsauser i det siste, og ettersom det er litt jobb med det, så er det greit å lage i større porsjoner og fryse ned en base til senere bruk
) Ta den ut og del tomatsaus jevnt over. (Bunn til å fylle nesten en hel stekeplate)2 egg + 4eggehvitter1 ts bakepulver2 – 3 never revet lettost1 klype kværnet himalayasalt4 spiseskjeer soyamel (kjøpes på Meny eller helsekosten)2 ts JBKM (johannesbrødkjernemel – kjøpes på helsekosten)2 ts fiberfin (kjøpes også på helsekosten. Kan sløyfes)2 ss BakeproTomatsausen. Pizzaen er ferdig når osten er gyllen, min tok ca 15-20 min
I travle hverdager er det lettere å ty tilferdigmat, enn å lage noe sunt og godt selv. Tenkte å tipse dere om min versjon av sunnere hverdagspizza, som er ferdig på ca
Av urter bruker jeg timian, persille, oregano eller basilikum, så er sausen ferdig, enkelt og greit. Tomatsaustilpizza lager du med noen få ingredienser og den behøver ikke kokes, utrolig lettvint og så mye bedre enn den på glass
Når deigen er ferdig hevet og lagt ut, så tar man ferdigkjøpttomatsaus og sprer ut på bunnen. Men i dag har jeg ikke tid til å lage alt fra bunn, så da tar jeg ferdiglaget
Når deigen er ferdig hevet heller du den over på kjøkkenbenken, husk å strø med litt mel. Tomatsaus. Da kan du lage en base som kan brukes til både pizza og andre ting
Smør over et par ss tomatsaus av hermetiske tomater på hver pizza. Jeg kan sitte på kvelder og se matfilmer av han på youtube-foodtube og drømme meg bort til Italia, samtidig som jeg bare sitter å ler, for han er så utrolig morsom
Pizzabunn (jeg kjøper ferdig) Tomatsaus (Kiwi sin egen - den smaker utrolig godt) Fersk spinat Mais Rødkål Rosmarin Salt & pepper Pizzaost (Merk at visst det ikke står ost på pakningen, så er det heller ikke ost, men en etterligning