Skinkestek - Svinestek - surret - med ben - uten ben - restemat ! Jeg kjøper vanligvis skinkestek, som er ferdigsurret. Her har jeg brukt surretsvinestek av bog. Jeg innbiller meg at surret stek er lettere å skjære opp i fine skiver, du slipper ett stort ben i steken, men den koster selvfølgelig litt mer per kilo Edel's Mat &Vin
Svinestek av bog med sprø svor ! Servert med sopp, bacon og epler ✿Ferdig dampet svinestek. Ferdig stekt, men svoren må stekes litt til. I dag brukte jeg surretsvinestek av bog Edel's Mat &Vin
Svinestek med sopp, bacon og epler ??Ferdig dampet svinestek. Ferdig stekt, men svoren må stekes litt til. I denne oppskriften brukte jeg surretsvinestek av bog Edel's Mat &Vin
Svinestek med sopp, bacon og epler ??Ferdig dampet svinestek. Ferdig stekt, men svoren må stekes litt til. I denne oppskriften brukte jeg surretsvinestek av bog Edel's Mat &Vin