Bruk de som de er med pålegg, som fastelavensboller eller som skuleboller. Holder seg veldig bra i fryseren, de vil ikke smuldre opp når du tiner de igjen
De faller helt i staver og alle vil ha oppskriften. Den får de gjerne, men det spesielle med mine fastelavensboller er at jeg fyller de med makronfyll (en av de få halvfabrikataproduktene jeg bruker) og det er jo noe jeg importerer fra Norge
100 g TINE Ekte Smør. 3½ dl TineMelk Hel. 3 dl TINE Kremfløte. Smelt smør i en kjele og bland i melken. Blandingen bør være lunken, ca 37 °C (kroppstemperatur)
Oppskriften på bollene kommer fra fotballfrue. Så kan du begynne å trille boller, jeg fikk 7 boller av denne oppskriften, så kan med fordel dobles hvis du skal lage til mange
1 beger TINE Kesam Original. 6 ss smeltet TINE Ekte Smør. Ha kesam i en bolle og tilsett varmt vann. Rør sammen og tilsett deretter fiberhusk, jyttemel og gluenfritt mel
Jeg og snuppa har som laget fastelavensboller, oppskriftet hentet jeg fra Tine. Til denne oppskriften på fastelavnsboller starter du med å smelte smøret