2 ærfuglbryst (fasanbryst kan også brukes). Det er ikke bare i de varmere strøkene man produserer vin. På Årø Vingård i Danmark lages deilige både røde og hvite
Fasanbrystene deles i tre på langs. Farse og fasanbryst legges vekselvis i formen. 2 fasanbryst. Lårkjøttet renses for sener og kjøres gjennom en kvern sammen med spekket
) til begge, fasanbryst til meg, dåhjort til mannfolket. Takk til døtrene for gavekort til jul. Vi brukte det til billetter til La Cenerentola, som vi også så i Wien i 2015
Fasanbrystet renskjæres, tørkes, krydres og brunes i en panne på sterk varme. Vask og skrell potetene. Kutt dem i ca 2 millimeter tykke strimler og legg dem i kaldt vann
Hell marinaden over fasanbrystene og la dem ligge over natten. Grovhakk den rensede salatløken og kjør den i en mikser sammen med ingefær, hvitløk og chilipulver