Fasanbryst oppskrifter

De nordligste vinrankene

De nordligste vinrankene

2 ærfuglbryst (fasanbryst kan også brukes). Det er ikke bare i de varmere strøkene man produserer vin. På Årø Vingård i Danmark lages deilige både røde og hvite
Postei av hare og fasan

Postei av hare og fasan

Fasanbrystene deles i tre på langs. Farse og fasanbryst legges vekselvis i formen. 2 fasanbryst. Lårkjøttet renses for sener og kjøres gjennom en kvern sammen med spekket
Operatur til Oslo

Operatur til Oslo

) til begge, fasanbryst til meg, dåhjort til mannfolket. Takk til døtrene for gavekort til jul. Vi brukte det til billetter til La Cenerentola, som vi også så i Wien i 2015

Fasanbryst med frityrstekte mandelpoteter

Fasanbrystet renskjæres, tørkes, krydres og brunes i en panne på sterk varme. Vask og skrell potetene. Kutt dem i ca 2 millimeter tykke strimler og legg dem i kaldt vann

Fasanbryst på safranspeil

Fjern innmaten, skyll og tørk godt av fasanen. Skjær ut brystkjøttet og lårkjøttet til fileter. Del skroget i biter

Fasanbryst med endiver

Server fasanbrystene i skiver skåret på skrå sammen med farsen formet til avlange boller. Fjern innmaten, skyll og tørk fuglen