Farsedeig oppskrifter

Bollefrikassê eller Frikassêboller

Bollefrikassê eller Frikassêboller

800 g farsedeig. Ha farsedeig på skjeen og form bollen i hånda, bruk skjeen til å bevege den rundt inni, prøv å få så jevn overflate som mulig, legg oppi kokende vann og la de koke 3-4 minutter. Håper det smaker 800 g farsedeig
Bollefrikassê eller Frikassêboller

Bollefrikassê eller Frikassêboller

800 g farsedeig. Ha farsedeig på skjeen og form bollen i hånda, bruk skjeen til å bevege den rundt inni, prøv å få så jevn overflate som mulig, legg oppi kokende vann og la de koke 3-4 minutter. Relatert 800 g farsedeig
Nøttestek

Nøttestek

Spe på med buljong til massen blir en slags farsedeig som kan formes. Da er det blitt 1. januar, og jeg skal legge ut min første oppskrift
Smakfull søtpotetmosgrateng

Smakfull søtpotetmosgrateng

kvern selv skikkelige kjøttstrykker(dette er dessverre dyrt) eller kjøpt saltfrie farsedeiger. Smakfull søtpotetmosgrateng
Vegetarcurry og dagens økt

Vegetarcurry og dagens økt

Man får kjøpt det i ulike former og konsistens – Sverige er overlegen her, men man får i det minste kjøpt quorn i farsedeig, biter og fileter her hjemme
Varmende høstsuppe

Varmende høstsuppe

Kjøttdeig eller farsedeig til små boller. Du kan også bruke farsedeig. Når regnet høljer ned, når vinden uler rundt hjørnet og høstmørket pakker oss inn
Lammefrikasse med kjøttdeig

Lammefrikasse med kjøttdeig

Noen ganger , når jeg ikke har så godt tid, lage jeg bollefrikasse, altså med farsedeig istedet for annet kjøtt
Bestemors Kålruletter

Bestemors Kålruletter

Ingrediensene til farsedeigen røres godt sammen.  . Det er mulig denne retten har gått av "moten",. men min sans for god og hjemmelaget mat, gjerne med tradisjoner,
Mors Gryifiserte kjøttkaker

Mors Gryifiserte kjøttkaker

Med farsedeig er det alltid lurt å ha kalde ingredienser, i alle fall kjøttet, eggene og væsken bør være kjøleskapskalde når du skal lage farsen
Heimelaget pølse

Heimelaget pølse

2 kg farsedeig. 2kg farsedeig. Bland og stapp i svinetarmer 2 kg farsedeig. 2kg farsedeig. Heimelaga pølser løk og chili