Farse i kål oppskrifter

Himmelske kålruletter - golabki

Himmelske kålruletter - golabki

Putt farseinnikålbladet og pakk den inn. Jeg fikk endel farsetil overs og stekte noen deilige ventekaker av disse
Kyllingboller med teriyakisaus

Kyllingboller med teriyakisaus

La farsenhvile kaldt i en timestid. Server med pasta, salat, poteter eller hva med soyaglasert kål. Disseblir fort en favorittgrillen, men passer ellers til alt mulig
Kål- og kjøttpudding

Kål- og kjøttpudding

Legg kål og farselagvisi formen, begynn og avslutt med kål. Bland kjøttdeig, salt, potetmel, vann, egg, tomatpuré, timian og litt pepper til en jevn farse
Wontonsuppe med kylling  – en favoritt

Wontonsuppe med kylling – en favoritt

Fyll farseni wontonarkene og lukk deigen rundt fyllet. Posted by TorillAnita. Wontonsuppe er en tradisjonsrik suppe som stammer fra det kantonesiske kjøkkenet
Kålruletter

Kålruletter

Lag dette til en farse og ha det ikålbladene. Ta av noen hele kålblader fra et kål, det krever litttålmodighet for de revner veldig lett
Nøttestek i savoykål

Nøttestek i savoykål

Nøttefarsen kan så klart også bakes innibutterdeig, eller du kan bruke din egen oppskrift på nøttestek og pakke den innisavoykål
Benløse fugler med kålstuing

Benløse fugler med kålstuing

Farsen skal bliseig og skal være lett å forme. Server fuglene med kokte poteter, brun saus, kålstuing og tyttebær
Dolmer med geitekjøtt

Dolmer med geitekjøtt

Farsen legges i en avlang form i hvert kålblad som rulles sammen og bindes med bomullsgarn. Skjær det nederste av stilken av hver blad og legg dem klar tilfarsen
Kjøtt.

Kjøtt.

Ikkenødvendigviskjøttdeig og farse. Kimchijjigae, en nydeligblanding av tre av våre absolutte favoritter
KÅL OG KJØTTPUDDING.

KÅL OG KJØTTPUDDING.

Legg kål og farselagvisi formen, begynn og avslutt med kål. Bland alle ingrediensenetil en jevn farse
Form med kjøttdeig og kål

Form med kjøttdeig og kål

Bland godt og spre ut farseni en ildfast form. Denne uken hadde Hanne skrevet kålpudding med ost i den lille menyboken
Smart mat del II: Lam og kål!

Smart mat del II: Lam og kål!

Vel, med hjemmelagde pølser har du full kontroll over hva du vil stappe ifarsen selv, av både smak og helse

Kjøttkaker og stuet kål

Farsen skal bli glatt og smidig. Server kjøttkakene med kokte poteter, stuet kål eller grønn ertestuing og
Kålruletter

Kålruletter

Du må koke kålen og løsne kålbladene og blande farsen. Så var det kjøttfarsen. Kålrulettergir meg minner om skolekjøkken
Matklubb: Russisk aften

Matklubb: Russisk aften

Pelmeni er farsei en tynn hvetedeig som kokes. Kvass og kålbaserte supper ser også ut til å være godt representert på matblogger
Kjøttkaker med kålstuing

Kjøttkaker med kålstuing

Form farsentil. Finsnittkålen og kok den i lettsaltet vann til den er myk. Arbeid saltet innikjøttdeigentil den er seig