1 falukorv eller 4-6 røkte kjøttpølser skjæres i små biter1 brokkoli7dl makaroni snarkokt eller etter eget ønske, kokes møre i lettsaltet vann2-3 eggRevet gul ostLag hvit saus av. Ha alt sammen i en ildfast form, ha på revet ost før formen settes inn midt i stekeovnen v/230 gr i ca 30-45 min, eller kjenn med kniv at gratengen er gjennomstektServer med kokte poteter og revet gulrøtter eller bare en grønn salat til. 1 falukorv
Servelat og falukorv får du kjøpt som store hele pølser i vanlig dagligvare. Server med valgfri salat. 700 g servelat eller falukorv (se tips). 700 g servelat eller falukorv
Studmat - Oppskrifter på god, rask og billig mat. Studentmat.
Med pølse, falukorv, kjøttdeig, bacon, avokado. Pitabrød, kjøtt, salat, mais og dressing. ketchup/brun saus)- Potetsalat og grillet kylling- Potetomelett