Falsk marsipan oppskrifter

Funksjonell Mat guide: søtning og meltyper

Funksjonell Mat guide: søtning og meltyper

Perfekt til baking, desserter og som søtning til det aller meste, uten at det gir noke falsk eller kjølende ettersmak som vanlig sukrin kan gi
Ekte=hjemmelaget?

Ekte=hjemmelaget?

I permen hennes med oppskrifter fant jeg oppskrift på både ekte og falskmarsipan. Jeg husker at vi brukte å holde på med marsipan som mora mi hadde laget før jul da jeg var liten
Falsk Marsipan

Falsk Marsipan

FalskMarsipan. 70 g margarin. 70 g hvetemel. 1 dl melk. 10-15 dr mandelessens. 600 g melis. Slik gjør du. *Smelt margarin i en kjele, tilsett melet og det røres ut med smøret

Falsk marsipan

1. Mel og fløte kokes sammen under omrøring og avkjøles. 2. Bland i de øvrige ingrediensene og elt til en smidig deig