Denne Kylling gryta er knallgod, kremete i konsistensen og med mye smak. Server gjerne litt godt brød til, og med revet Cheddar eller parmesan ost på toppen, helt nydelig
Fremgangsmåte ♦ Skjær kylling i mindre biter og stek sammen med tacokrydder ♦ Mos en avokado sammen med limesaft og litt salt ♦ Servér det hele med salat, revet ost, kesam og salsa ♦ Bruk lomper som wraps
Varm opp ei panne med litt olivenolje. Kutt opp paprika, og kylling i lange, tynne strimler. Har du grillpanne er det perfekt, men det går heilt fint med vanlig steikepanne også
Vi bytter ut kjøttdeigen medkylling, og tacoskjell med tortillalefser. Mellom slagene har det stort sett gått i knekkebrød med leverpostei eller med ost og kaviar, og Toros minestronesuppe med pølser i
Ha paprika/løk blandingen tilbake i pannen medkyllingen. Bildet viser fajitasmed hjemmelaget tortilla-denne bytter du ut med en grønn salat når du spiser lavkarbo