Ertesuppe med svineknoke250 g gule erter1 røkt svineknoke1 løk, hakket300 g kålerabi, sellerirot eller pastinakk, hakket1 purre, bare det hvite, hakket1 laubærbladSmør1,5 l vannEventuelt litt ølEventuelt rømme til serveringLegg ertene i bløt noen timer, eller over natta. Viss suppa er litt salt kan dette balanseres ved å servere rømme til 250 g gule erter
gule tørkede erter. 1. Sett over en kjele med vann og legg i lammekjøttet. Skum av når det koker opp. Ha i sjalottløk i båter, laurbærbladene, pepper/nellikspiker og persillen
200 gr frosne grønne erter. 200 gr frosne grønne erter. Virkelig en anvendelig suppe, serveres avkjølt i shot-glass til tapasbordet, eller varm som middag eller forrett
Erter er nemlig fulle av næring, og er rike på både protein og fiber. Spiser du erter, føler du deg mettere lengre, og blodsukkeret holder seg mer stabilt
1 pose ekte majones1 boks ertercurrysitron. Erter i curry. 15. 05. 2014 kl. 07. 34 i. Tilbehør. Ingen kommentarer. Dette passer perfekt som tilbehør til biffstrimler med curry
00. Jeg er for at man ikke trenger finne opp hjulet hver gang man skal rulle noe. Jeg mener ikke at det finnes kun en løsning og jeg tror ikke jeg sitter på alle svarene
De italienske ertene er søtest som helt ferske, og da lages retten “Risi e bisi” (som rett og slett betyr ris og erter, men som selvsagt har en skikkelig god kraft som hever retten)
I en blender eller foodprosessor pulserer du erter og kikerter til de er grovhakkede. Vegetarburger av grønne erter & kikerter ~4 stk. 2 dl frosne grønne erter. 1 dl kikerter, skylt og silt av. Relatert 2 dl frosne grønne erter. 1 dl kikerter, skylt og silt av