Rør godt og kok i et par minutter slik at tomatene blir knust og alt blandes som en jevn saus. 300 gr erter. Ha i poteter, erter og 2-3 dl vann. 300 gr erter
Kjøttboller i brun saus, små erter, brokkoli og litt gulrøtter. I ukens Allers sto et tips om hvordan man kunne få til brun saus, og dermed var middagsplanen klar
Server alt rykende varmt, med kraften som saus, gjerne tyknet med litt maizena. gule tørkede erter. 1. Sett over en kjele med vann og legg i lammekjøttet
Jeg liker best å ha aspargestopper, sukkererter og/eller brokkoli til. Jeg elsker å skjære den opp i tynne skiver og spise den som den er, gjerne med litt asiatisk ponzusaus til
Spennende og smakfull kombinasjon av erter, mais og bukkehornkløver i fløtesaus. Tilsett ekstra vann i forhold til hvor tykk eller tynn saus du foretrekker
Visp sammen hvit saus og tilsett en boks med gulrot og erter. Jeg kokte gulrot som jeg delte opp selv og brukte frosne erter for å få mest mulig smak og tyggbar konsistens, men det funker helt greit med en boks hermetiserte gulrøtter og erter også