Skyll saltlaken av kjøtt ogflesk. Server kokte melne poteter og kålrotstappe eller kokt kålrot til. Skjær kjøttet i passe serveringsstykker, flesket i skiver
gule tørkede erter. Sett over en kjele med vann og legg i lammekjøttet. lettsaltet sideflesk. Ha i sjalottløk i båter, laurbærbladene, pepper/nellikspiker og persillen
Svineknoke kokes med erterog byggryn. I denne oppskriften har jeg fulgt kokeboka til punkt og prikke, og selv om jeg ikke har brukt et fleskestykke, så mener jeg at svineknoke gjør samme nytten
Denne høstrisottoen er laget på kortreiste grønnsaker fra Guttas Gårdsbutikk og litt røkt flesk. Det er både enkelt å få et godt resultat og overraskende smakfullt
Dei kokte kål av kjøt ogflesk, dei tilsette ogsåerterog gryn frå eigen kålhage,. Vi må ta vare på kjære gamle oppskrifter fra tiden før Grandiosa, Amerikansk gryte fra Toro og ferdigretter fra frysedisken invaderte middagsbordet
De kokte kålrabi, gulrot biter ogerter, de hadde litt salt og smør i kokevannet og da det var mørt hadde de litt kålrabistappe pulver for å tykne kokevannet
Man tager en knoke, et glass dijonsennep, en frisk timianbusk og forglemmer ikke akevitten. Kan godt serveres med minipannekaker og ripsgele, noe som er lett å glemme i befippelsen … har man erfart