Denne ertesuppen er deilig og mettende. Etter at ertene har ligget i bløt, skylles de godt. Ha ertene i gryten med kraft, og kok på svak varme, til de er møre
I dag har jeg kokt ertesuppe på kraft fra svineknoke, litt rester av kjøtt og kikerter. Det aller viktigste når du skal koke ertersuppe, er å huske å legge erter og kikerter i vann kvelden før
ertesuppe med svineknoke, purre og gulrot. Bløtlegg gule erter natten over i lettsaltet vann. Tøm av skyllevannet, skyll ertene én gang til under rennende kaldt vann, før de legges i kokekjelen med vann
Kjempegod ertesuppe med saltkjøtt er dagens oppskrift. Maten i seg selv krever minimalt med prepping, men ertene må bløtlegges ½ døgn og kjøttet må kokes noen timer
Legg ertene i vann natten over. 1/2 pakke erter. Etter 1,5 timer ha i erter og kok videre i 1,5 time. 1/2 pakke erter. 1,5 timer ha i erter og kok videre i 1,5 time
Tips en venn Gul ertesuppe. Jeg valgte den langsomme varianten ved å bløtlegge erter kvelden før, men også den enkle ved å bruke den frosne lapskausposen med grønnsaker