Det viste seg også at jeg hadde alt for mangeavnoentypervegg, og disse måtte jeg bli kvitt. Det vil faktisk ikke sette særlig smak på kakene, i og med at fargen består mest avsukker uansett, og at krydderet i deigen maskerer mulighetene for at mankjennernoe som ikke skal være der
Ser dog at jeg mangletnoekunstnerisk å legge på toppen, men det får jeg heller huske neste gang. Jeg har lenge lekt med tanken om å bakenoen sunne rundstykker, men kaster som regel ett blikk på en oppskrift og blir utslitt bare avdet
La dette koke inn noe. Jeg likerdet godt og detkan også varieres i det uendelige. Jeg har imidlertid et krav til andebrystet, det må være av god kvalitet
Skal skrive om hvordan jeg lagerhavregrynstgrøt snart (ikke noeatomrakettforsker-prosjekt, men greit å se hvordan mankan unngå antinærningsstoffer i en rett som nordmenn ofte har på bordet)
Deter littegrann dyrt og deter ikke tilfeldig, deter bare sånn du blir av å ha vokst opp rundt så mange kule, stilige folk, med verdenskjente lokale, kortreiste designere på hvert gatehjørne – du kan ikke noe for det
Noenganger får jeg engelsk-overskrift-åndenover meg, dessuten var det ikke så lett å finne et godt norsk ord for hverken no bakeeller crumble synes jeg