vann (Bytt vannet ut med eplevin. (Det er her jeg mener det er bedre å bruke eplevin. 1 liter eplevin. )La det trekke i 30 minutter, sil av og ha det i eplevinen som du varmer forsiktig opp til kokepunktet. 1 liter eplevin. 2 dl vann (Bytt vannet ut med eplevin
Det er i førset rekke hvite og musserende viner som blir laget av den en hektaren med vinmark, men ekteparet driver også produksjon av en type musserende eplevin laget på tradisjonell metode
Marsala hadde jeg ikke, men hadde 30 år gammel eplevin fra pappas kjeller. Jeg er utrolig glad i kastanjer, og blir overlykkelig når jeg finner dem i butikken
vann (Bytt vannet ut med eplevin. (Det er her jeg mener det er bedre å bruke eplevin. 1 liter eplevin. )La det trekke i 30 minutter, sil av og ha det i eplevinen som du varmer forsiktig opp til kokepunktet. 1 liter eplevin. 2 dl vann (Bytt vannet ut med eplevin