bland sukker,mel gryn og smør, bruk hendene til å smuldre smøret i melet, la det være litt klumpete. Kutt opp eplene i fine båter og bland dem med sukker og kanel
Slik gjør du Kutt opp eplene i fine båter og bland dem med sukker og kanel ha eplebåtene i en ildfast form bland sukker,mel gryn og smør, bruk hendene til å smuldre smøret i melet, la det være litt klumpete
bland sukker,mel gryn og smør, bruk hendene til å smuldre smøret i melet, la det være litt klumpete. Kutt opp eplene i fine båter og bland dem med sukker og kanel
Kna sammen smør, havregryn og resten av søtningen, kanelet og vanilje med hendene. havregryn. Legg epleterninger i en smurt form (med litt kokosolje eller smør)
Rabarbra, jordbær, skogsbær, bringebær, epler, pærer. Ha romtemperert smør i en bolle, tilsett hvetemel, havregryn og sukker - og begynn å smuldre dette godt sammen med fingrene
Bland sammen havregryn, kokosmel, mandelmel, sukker og kanel i en annen bolle. Smelt smøret og bland dette sammen med melblandingen til det minner om våt sand
solbær, rabarbra, epler, pærer, kirsebær, bjørnebær, stikkelsbær, plommer, fersken eller nektariner. Bland sammen sukker, GULLBYGG bygg- og havregryn og mel