eplepai av norske epler breddfulle av aroma og saft, blir alt annet enn tørt. Med et hint av kanel, et touch av sitronskall og den runde smaken av smuldredeig av havregryn og brunt sukker
Dette er en pai med proppfull av næring og kun naturlig søtning fra rosiner og dadler. Eplepaien er absolutt grei på smak med tanke på det supre næringsinnholdet
Det som er så kult med denne kaken/paien er at den lages på veldig kort tid. Miks solsikkefrø, rosiner og salt i en mikser og miks sammen til en jevn blanding
Festfin og himmelsk god eplepai. Bakte epler smaker godt med nøtter, rosiner og litt vaniljesaus. Hvis du ikke er så heldig å ha et epletre i hagen, eller kjenne noen som har det, så bugner butikkene nå med gode norske epler
Bak små eplepai muffins med vaniljekrem. Ha et par minutter i mikroen og vips så smaker det eplepai. Epler inneholder godt med fiber, fruktsyrer, pektin og antioksidanter som alle gjør godt for helsen vår
-Tilsett en håndfull eplepai frokostblanding eller noen ss eplepålegg. Smak til med sukkeralternativ. -Tilsett en håndfull rosiner eller gojibær når du først koker opp risen
Kutt eplene i båter og kok dem knapt møre med ca. Om ønskelig kan rosiner også tilsettes. Server gjerne is, pisket krem eller vaniljekrem ved siden av eplepaien