Av flere hundre innsendte bidrag, vant jeg Norges Beste Bakst 2014 med min Saftige Eplekake. «Blant alle bidragene var det Tove Holters oppskrift på en saftig eplekake som stakk av med tittelen «Norges beste bakst» i 2014. Et av dem var Annonser for Bremykt Steke og Bake i over 20 ukeblader/magasiner på vårparten, med bilde av meg, en av mine oppskrifter (Brownie + ostekake = sant) og omtale av bloggen min
Jeg aner ikke hvem opphavsmann Kalle er - oppskriften er nok skrevet av fra et ukeblad i sin tid. Dermed ble det varm eplekake med vaniljekrem til ettermiddagskaffen - aldeles uten at jeg løftet en finger
Jeg har bakt denne eplekaken i mange år nå, oppskriften fant jeg i ett eller annet ukeblad mens jeg jobbet som støttekontakt for en hyggelig dame som het Karin
Smuldre smøret i melet. Bland med de øvrige ingrediensene til en jevn mørdeig. (Har du food processor, kan du ha alle ingrediensene i på en gang og kjøre på full hastighet til deigen samler seg