Epleboller oppskrifter

Epleboller

Epleboller

Epler er høstens gull og kan brukes til det meste. Her er oppskrift på saftig hvetebakst med epler, mandler og litt kanel

Epleboller med kanelcrumble

For epleboller med kanelcrumble trenger du i tillegg. Jeg kommer ikke til å lage så mye skoleboller mer
Epleboller

Epleboller

Epleboller. Perfekt høstgjærbakst som er både søt og syrligOppskriften gir ca 16 boller. Ingredienser. 7,5 dl mel0,5 dl sukker1 ts kardemomme0,5 ts salt50 g gjær2,5 dl melk75 g smør1 egg- Fyll
Epleboller med kanelcrumble

Epleboller med kanelcrumble

Håper du fikk lyst til å prøve deg på epleboller nå,du kommer ikke til å angre om du gjør det. Skolene starter opp igjen hjemme i gamlelandet i disse dager,selv nyter vi av noen uker ferie til her i Spania ,det er fortsatt for varmt til å tenke på å gå på skolen
Epleboller

Epleboller

Her er oppskriften på epleboller med kanel. En herlig oppskrift som bare må prøves. Bolledeig. 50 g fersk gjær2,5 dl lunken melk/fløte100 g sukker3 egg 100 g smør, i terningerCa 600-700 g speltFyll

Epleboller med havrefyll

1. Varm melken til den er fingervarm, ca 37°C. Rør gjæren ut i den lunkne melken. Elt i mel og sukker. Ha eventuelt i mer mel til deigen slipper bollen
Epleboller og kald høstluft

Epleboller og kald høstluft

En  herlig søndag. Lykke og jeg var tidlig ute, og det snødde. Store myke, snøfnugg. Besøk av fin vennninne med en liten aktiv prinsesse som elsker blåbær
Havre- og epleboller

Havre- og epleboller

Jeg liker at baksten min inneholder litt havregryn, fullkornsmel eller mindre sukker. Denne oppskriften er avlegger fra Wenche og God Morgen Norge
Eplesnurrer med fullkornshvete

Eplesnurrer med fullkornshvete

Ha alle ingredienser med unntak av smør i kjøkkenmaskinen og elt i 10-15 minutter på sakte fart til deigen slipper eltebollen

Epleboller

Smuldre opp gjæren i en bakebolle. Smelt smøret. Bland melken i smøret og varm opp blandingen til den er lunken (37°C)