Gode dipfrukter er eple, pære, ananas, jordbær, druer, melon, appelsinbåter. Et forslag er å ha smoothie som dessert, da har man fått stilt søtsuget for en stund, og avsluttet måltidet på en mye sunnere måte enn om man serverer sjokoladepudding eller iskrem
Eple, banan, appelsin, kiwi, druer. Shakene finnes i seks forskjellige smaker (jordbær, vanilje, tropisk frukt, cappochino, cocies&cream ogsjokolade) og jeg varierer stort sett mellom cockies&cream, tropisk ogsjokolade
Jeg har brukt det i smoothie, til steking av epler/pærer, i havregrøten, i wok ++. Den har en nydelig duft og smak av kokos og er derfor god å innta bar, på brødskiven, i shaker/ smoothies, bakverk, til baking og steking ved lave temperatur - kan også blandes med smør eller annet stekefett
Ellers har jeg likt godt å få i meg ferskpressede juicer med litt frukt som eple/appelsin/ananasog masse grønt som selleristang, gulrot, rødbete, ingefær, sitron, agurk, squash, paprika m