For en stund siden hadde jeg farmor på besøk og jeg serverte henne denne gulrotkaken. Oppskriften er hentet fra Erica Palmcrantz og Irmela Lilja sin bok “Raw food på norsk“
Ha epleog rødløk i en panne sammen med litt chili og sukrin gold, stek til løken blir blank. I dag har jeg denne raske og sunne retten til dere, full av mange deilig smaker sammen – søtt og salt + en ostesaus
eksempel blåbær + akurk eller spinat + kiwi + eple eller pære for en skikkelig. Legg strimlet squash oppi panna, skvis over noen dråper ferskpresset sitronsaft og dryss med en
Kaken holder seg saftig i flere dager oppbevart i kjøleskap og kan fryses uten krem. Mål opp og klargjør ingrediensene Miks eggene lett sammen, øk hastigheten og tilsett sukker og brunt sukker litt etter litt
Gulrotkake er nydelig, og det er enkelt og raskt å lage. På bloggen Hannes Kaker fant jeg en oppskrift på sjokoladekake med kulturmelk, og denne er utrolig god, saftig og holdbar i flere dager