Imellomtiden må jeg komme med et kjempetipsvi akkurat kom på. Jeg og min beste venninnetilbringer kvelden sammen, og har begynt å kokkelere på kjøkkenet
Det eneste du trenger er å blande sammen ingrediensene og steke blandingeniovnen. Denne hjemmelagde frokostblandingen er laget medepler og krydret medkanel
Når de er ute av ovnen og avkjøles litt og dryss medmelis og nyt med en kopp kaffe. Men som det er høst og typiski høst lager vi mange av kaker, paier og ulikegodbitmedepler … Ja, vi alle elsker epler …
Fjern fra ovnen og toppe eplenemedblandingen. Serverer varm toppet medvaniljeis. kanel-sukker smør mellom lagene, en sprø dryss, og en porsjon iskrem på toppen
kanel (ønsket mengde). Del epleti to, fjern kjernen og legg delene i en ildfast form. Da det er noe med yoghurt på, og ikke yoghurt med noe i, vet jeg ikke om dette blir et godkjent bidrag, men godt ble det allikevel
Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, jeg elsker epler, og i dag ble jeg overveldet av den fantastiske smaken av bakte eplermedsitron og kanel, servert med gresk yoghurt