Som tilbehør har jeg valgt ovnsbakte grønnsaker, en god soppsaus og kokte poteter, men potetmos, stekte potetbåter eller søtpotetmos smaker godt til entrecote, og en rødvinsaus eller en sherrysaus er også nydelig
Jeg liker å variere måten jeg serverer det på og denne gangen valgte jeg å servere med tagliatelle, aromasopp og blåmuggost som tilbehør, Det var et lurt valg for det smakte helt knall
Når jeg surfer etter mat på nettet så er jeg oftere på leting etter enkle oppskrifter på sauser, salater og annet tilbehør enn jeg er på hele middagsretter, for på den måten jeg kan plukke og mikse og sette sammen middag etter min egen gane, tid og lommebok
I dag kommer vi med enda et grilltips, og denne gangen gjelder det tilbehøret. 2 entrecote. 2 entrecote. Squash innpakket i bacon var skikkelig godt, men pass på at baconet blir sprøtt før du tar det vekk fra grillen
RosemarinPaprikaTimianChiliHvitløkJeg prøvde meg også på litt alternativt tilbehør - sprø gulrotchips som jeg stekte med litt salt/pepper/rapsolje i ovnen sammen med litt søte eple/sjalottløk/honning
Tilbehør er en spicy salsa, stpoteter og salat. Posted by torill. Tweet. Dette er en litt annerledes måte å servere entrecôte på, det er slik de ofte foretrekker den i Argentina/ Sør Amerika
Skirt steak er en benløs del av brystet, men jeg brukte ytrefilét, men entrecote vil smake mere. Fajita er tex-mex, og en avleder av den mexcanske retten arracheras som er grillet oksefilét med tilbehør veldig likt som fajita