Bruker du ferdig kokte, så trenger de kortere steketid, de skal være varme men ikke seige. Surf and Turf er en betegnelse på mat, som blander førsteklasses kjøtt med delikatesser fra havet
Den totale steketiden vil variere ut fra biffens tykkelse og hvor rød du ønsker å ha den inni. Planlegger du å lage ovnsbakte poteter starter du med disse, siden disse trenger lengst tid på å bli ferdig (beregn cirka 40 minutter) Børst sjampinjongen og kutt den opp i tynne skiver
Hell gjerne over litt av smørblandingen på biffen under steketiden. 3 x 200 g biff av indrefilet, ytrefilet eller entrecote. 200 g biff av indrefilet, ytrefilet eller entrecote
Mot slutten av steketiden, ha i en klatt smør, rosmarinkvasten, løk og hvtiløk. 1-2 stykker entrecote (jeg brukte Gilde langtidsmørnet). 1-2 stykker entrecote (jeg brukte Gilde langtidsmørnet)
Entrecote. Pay choy tilsatte jeg helt til slutt, da den trenger kort steketid. Steketid ca. Brun entrecote, på sterk varme i en blanding av solsikkeolje og smør, 3 min
Det er vanskelig å angi eksakt steketid, det avhenger av tykkelsen på entrecoten. Når entrecoten er skikkelig godt mørnet og riktig behandlet, synes jeg den er mye bedre enn indrefilet, entrecoten har en mye rikere smak på grunn av fettmarmoreringen - det er fettet som gir smak til kjøttet