Hell gjerne over litt av smørblandingen på biffen under steketiden. Da er biffen medium stekt. 3 x 200 g biff av indrefilet, ytrefilet eller entrecote. 200 g biff av indrefilet, ytrefilet eller entrecote
Biffen i denne gjennomgangen er entrecote og stekes til medium temperatur. Om det er entrecote, ytrefilet, indrefilet, flatbiff eller mørbrad du skal steke, så sørg for at det er av god kvalitet
Entrecote. Pay choy tilsatte jeg helt til slutt, da den trenger kort steketid. Steketid ca. De som kjøpes på 'billig-butikkene' er vanligvis medium store og er ferdige på 1 time,. Brun entrecote, på sterk varme i en blanding av solsikkeolje og smør, 3 min
Skal du først ha en god biff er indrefilet tingen, men skal jeg være helt ærlig synes jeg entrecote er like så godt og har mye mere smak enn indrefilet, i og med at entrecote har mere fett, og har fettet mere fordelt i kjøttet , det er fettet som gir den gode smaken på kjøttet
Biffen i denne gjennomgangen er entrecote og stekes til medium temperatur. Om det er entrecote, ytrefilet, indrefilet, flatbiff eller mørbrad du skal steke, så sørg for at det er av god kvalitet
Biffen i denne gjennomgangen er entrecote og stekes til medium temperatur. Om det er entrecote, ytrefilet, indrefilet, flatbiff eller mørbrad du skal steke, så sørg for at det er av god kvalitet