Når den var klar avkjølte jeg den i iskaldt vann. SVIN. Dagen etter tok jeg den ut slik at den var romtemperert, tok av vakumposen og la den på indirekte varme på grillen til den var gjennomvarm
Indrefilet avsvin. er avgjørende for smak og konsistens. Røkt svinekam. Kjernetemperaturen øker med 4% av steketemperaturen. kjernetemperaturen stige til 70 i løpet av de 20 minuttene. 70 i løpet av de
Jeg brukte finstrimlet entrecoteav okse, men du kan bruke kjøtt av lam, kylling eller svin. Hummus er en sunn og smakfull dipp av kikerter som er ekstra god til stekt kjøtt
Rør godt omHelt til slutt tilsetter du rensede reker eller scampi og saften av en halv limeSkjær opp biffen i strimler og servér ved å legge nudlene i en bolle, biffstrimlene over og topp det hele med et dryss finhakket vårløk og gjerne ristede sesamfrø
Rør godt omHelt til slutt tilsetter du rensede reker eller scampi og saften av en halv limeSkjær opp biffen i strimler og servér ved å legge nudlene i en bolle, biffstrimlene over og topp det hele med et dryss finhakket vårløk og gjerne ristede sesamfrø
entrecote, svin indrefilet, pølser og koteletter, salat, bearnaise, og diverse tilbehør som ketchup, sennep, fetaost, potetsalat, dressinger og lignende
Slakteren klager over at folk bare vil ha entrecote og indrefilet, men noen ganger har jeg flaks og en restaurant har bestilt short ribs men det er litt til overs som selges fra butikken
Det går også fint å bruke koteletter og andre typer avsvinekjøtt ✿ ✿. Bruk så mye du vil av hver ingrediens, det kommer an på hvor mange personer du skal serverer til
Lammefilet kan byttes ut med svinefilet, kyllingfilet eller for eksempel. - Ytrefilet av lam 5-6 min, indrefilet av lam trenger kun steking i panne 2-3. - Svin indrefilet 10-15 min. - Hel entrecôte 20-30 min avhengigav tykkelse på entrecôte 800 g lammefilet eller annet kjøtt , se tips