Entrecote av svin oppskrift oppskrifter

Sous vide temperaturer og tips

Når den var klar avkjølte jeg den i iskaldt vann. SVIN. Dagen etter tok jeg den ut slik at den var romtemperert, tok av vakumposen og la den på indirekte varme på grillen til den var gjennomvarm
RIKTIG KJERNETEMPERATUR

RIKTIG KJERNETEMPERATUR

Indrefilet avsvin. er avgjørende for smak og konsistens. Røkt svinekam. Kjernetemperaturen øker med 4% av steketemperaturen. kjernetemperaturen stige til 70 i løpet av de 20 minuttene. 70 i løpet av de
Tyrkisk ezme salat med hummus

Tyrkisk ezme salat med hummus

Jeg brukte finstrimlet entrecoteav okse, men du kan bruke kjøtt av lam, kylling eller svin. Hummus er en sunn og smakfull dipp av kikerter som er ekstra god til stekt kjøtt
Nudler med biff og reker

Nudler med biff og reker

Rør godt omHelt til slutt tilsetter du rensede reker eller scampi og saften av en halv limeSkjær opp biffen i strimler og servér ved å legge nudlene i en bolle, biffstrimlene over og topp det hele med et dryss finhakket vårløk og gjerne ristede sesamfrø
Nudler med biff og scampi

Nudler med biff og scampi

Rør godt omHelt til slutt tilsetter du rensede reker eller scampi og saften av en halv limeSkjær opp biffen i strimler og servér ved å legge nudlene i en bolle, biffstrimlene over og topp det hele med et dryss finhakket vårløk og gjerne ristede sesamfrø
Italiensk porchetta

Italiensk porchetta

Dei indre musklane som indrefilet, ytrefilet og entrecote er mørare, fordi dei har mindre bindevev. Italia er mitt favorittland når det gjeld mat

SELSKAP

entrecote, svin indrefilet, pølser og koteletter, salat, bearnaise, og diverse tilbehør som ketchup, sennep, fetaost, potetsalat, dressinger og lignende
Hurra!

Hurra!

Rett før vi startet med matlagingen fant vi ut at det var entrecoteavsvin, noe jeg aldri har hørt om før
Utrolig mørt kjøtt. Utrolig enkelt!

Utrolig mørt kjøtt. Utrolig enkelt!

Bruker du et kjøttstykker med fettfiber, som entrecoteav okse, vil fettet smelte perfekt og etterlate et utrolig mørt stykke kjøtt

Steketemperaturer kjøtt

Svin. Hvile i minst 10-20 minutter, avhengigav køttbitens størrelse. Å forberede biff er en lett og perfekt middag for mange

Lammefilet

Lammefilet kan byttes ut med svinefilet, kyllingfilet eller for eksempel. - Ytrefilet av lam 5-6 min, indrefilet av lam trenger kun steking i panne 2-3. - Svin indrefilet 10-15 min. - Hel entrecôte 20-30 min avhengigav tykkelse på entrecôte 800 g lammefilet eller annet kjøtt , se tips

Salt og søtt til 17.mai

( kan også bruke filet avsvin, kylling eller storfe, grilltiden reduseres når det grilles mindre stykker)