Jeg syntes det er viktig at vi nordmenn prøver å bli flinkere til å spise middager uten kjøtt. Surr grønnkål i stekepanne, med rapsolje og havsalt, i noen få minutter
Lag smakfulle biffmiddagermed rene kjøttfileter, søtpotetchips og tzatziki, bruk sesongens grønnsaker og lag fristende fat med grønnsaker og dipp, lag fargerike smoothies eller hjemmelaget is med kesam/vaniljeyoghurt og bær - som sagt, fokuser på alt det digge du faktisk kan lage deg, og som du kan nyte med GOD samvittighet
Selv om dressinger som aioli har et høyt kalori- og fettinnhold på grunn av at olje (bruk for eksempel rapsolje eller olivenolje) er en viktig ingrediens, så husk at dette er næringsrike kalorier som bidrar med fettsyrer av den sunnere varianten (umettede fettsyrer)
Ingredienser. Stek hvitløk, rødløk, kikerter og kalkunkjøttet i en panne med litt olje, salt og nykvernet pepper til det blir litt stekt og gyllent i farge
Kjøtt/fisk blir ofte tredd på spyd for at de skal være enklere å steke. Begynner ukemenyen med ett fantastisk dikt av ordkunstneren og sanglerken Toril Ingeborg Nybrott ♫♪
Pannekaker med blåbærsylte og bacon bringer fram mange barndomsminner, det er en typisk rett som havna på middagsbordet fleire ganger opp gjennom oppveksten
Dagens middags tips er grønnsakspølser med makaroni og hvit saus. Disse pølsene smaker kjempegodt og er en smart måte å få lurt inn litt grønnsaker i middagen, kanskje spesielt for barn
Her er oppskriften på verdens enkleste og deiligste hjemmelagde sushi. Kos dere med sushi i helgen. Jeg handler alle ingrediensene på innvandrerbutikkene i Drammen for å få mer for pengene
Nå har jeg kanskje erfart at det enkle er ofte det beste. Med det så mener jeg at det er bare tull og tøys og ha i alt for mye forskjellige ingredienser og at desto mindre er desto bedre
Du kan også la den stå lenger så du får gjennomstekt sjokoladekake. Det er utallige mange oppskrifter på såkalte "mikrokaker" der ute - men denne er utrulig enkel og krever heller ikkje for mange ingredienser