Mine maisknekkis ble servert som tilbehør til hotte kyllinglår marinert i chili og karri. Denne oppskriften på maisknekkebrød fikk jeg av venninna mi Camilla
Nå er tiden her til å servere noe fargerikt oggodt som tilbehør til middagen, Alle rotgrønnsaker kan bakespå denne måten, grønnsakene blir sødmefylte og fantastisk gode
Disse små munnfullene skal altså ikke stekes og smelles enkelt sammen på et lite kvarter. Bland alt det tørre sammen med revet eple, hell så over sausen og rør godt
Når paprikaen begynner å bli avkjølt kan du enkelt fjerne skinnet. Paprikaene har mye smak i seg selv, men du kan gjerne også ha i litt sesamfrø, chilikrydder, bakt chili, grovhakket bakt hvitløk, friske urter, smuldret fetaost eller annet godt
Skrubb potene godtog skrell og del grønnsakene. Det er noe helt spesielt med småpoteternår de blir bakt slik sammen med god olje, urter og litt salt og pepper på, de får en egen saftig konsistens og smak, det samme er det med grønnsaker
Enkelt, godtog raskt å lage. Når eggedosisen er ferdig skal hvetemel ogbakepulver vendes inn. Følg med, bruk kakenål eller strikkepinne og sjekk om kaken er ferdig stekt
Det er ikke til å komme forbi, men hjemmelagde karbonader er god mat, karbonader er først og fremst middag, men det er utrolig godt med et karbonadesmørbrød når du har lyst på noe ekstra, og for ikke å snakke om en god karbonade som burger med masse digg tilbehør
Grønnsakene får en herlig smak av bacon og vil du ha litt saus, kan du helle et par dl kremfløte over grønnsakene før du setter formen i stekeovnen, selv synes jeg det er helt unødvendig, men noen liker saus